Leder i 1. Ebeltoft?

Kan du lide at være ude i naturen? Lyder friluftsliv, fællesskab og udfordringer som noget for dig? Og har du mod på at gøre en forskel i børn og unges liv?

Spejder er populært blandt børn og unge, og det betyder, at vi er på jagt efter nye ledere. Som spejderleder er du frivillig, men udregnet i gode oplevelser er det det hele værd.

Hos 1. Ebeltoft er vi en engageret og herlig gruppe imed omkring 30 spejdere fra tidlig skolealder og op til 10. klasse.
Vi holder til på Spejdergården, Dråbyvej 9, som er en fantastisk ramme om vores aktiviteter.

Vi ledere har forskellig aldre og baggrund, men ælles for os er, at vi kan lide at være ude i naturen, at udfordre og udvikle børn og unge samt at have det sjovt sammen.

Som ny leder behøver du hverken have det sorte bælte i friluftsliv eller være ekspert i madlavning på Trangia for at være med. Vi andre skal nok hjælpe dig godt i gang.
Har du mod på at give børn og unge en god oplevelse, og indgå i et fællesskab, er det alt rigeligt.

Som spejderleder udfordrer du mange sider af dig selv. Du lærer om friluftsliv og naturen. Du udfordres kreativt, når et spejderløb skal laves med zombie-tema, eller spejderhytten omdannes til rumstation.

Du bliver øvet i diciplinen projektledelse, når du er med til at planlægge sommerturen, og du udvikler dine lederevner når du skal viderebringe et klart budskab. Og ikke mindst vokser du af at se spejderne udvikle sig.

Synes du, det lyder spændende, kan du høre mere hos gruppeleder Preben Møller HER 

Vi håber at høre fra dig!
Lederne 1. Ebeltoft Gruppe